nieuws

Foto/video: Jumbo Foodmarkt Goes open

Formules 10652

Foto/video: Jumbo Foodmarkt Goes open

GOES – Jumbo heeft woensdag in Goes de deuren van zijn achtste Foodmarkt geopend, in een voormalige vestiging van het in juli dit jaar overgenomen Agrimarkt.

De openingshandeling werd verricht door Jumbo-ceo Frits van Eerd en Foodmarkt-manager Paul Duijnstee. De Foodmarkt in Goes is de eerste Foodmarkt in Zeeland en het derde filiaal van Agrimarkt dat heropent als Jumbo. Vorige week opende Jumbo al filialen in Middelharnis en Vlissingen in voormalige  Agrimarkt-filialen.

Video: Frits van Eerd en Foodmarkt-manager Paul Duijnstee openen de winkel

‘Inspireren en verrassen’

De Foodmarkt in Goes, in de bakermat van Agrimarkt, telt ruim 2500 vierkante meter en heeft parkeergelegenheid voor meer dan 200 auto’s. Filiaalmanager Paul  Duijnstee zei eerder er naar uit te kijken om de klanten te inspireren en verrassen: ‘Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennismaken met lekker en gezond eten. Klanten kunnen bij hen terecht met vragen over alle producten die we verkopen. Boodschappen doen wordt hier echt een ervaring!’

Streekproducten Agrimarkt

In de nieuwe Foodmarkt zijn ook vertrouwde streekproducten uit het Agrimarkt-assortiment verkrijgbaar. Het gaat daarbij om Zeeuwse schepmosselen, runderbiefstuk en Zeeuwse leverworst. Ook populaire Agrimarkt-artikelen uit de categorie Tuin en Dier blijven in de winkel beschikbaar. Het totale foodassortiment zal uiteindelijk bestaan uit meer dan 22.000 producten, waaronder dagverse vis.

Foodcafé nog niet open

Het gebruikelijke Foodcafé waar klanten onder meer in de winkel gekochte gerechten kunnen gebruiken, is nog niet open. De daarvoor benodigde vergunning is nog niet binnen.

Foto's

Reageer op dit artikel