nieuws

AH start met Albert Heijn Café & Keuken

Formules 13954

AH start met Albert Heijn Café & Keuken

ZAANDAM – Albert Heijn begint op 2 december met het concept Albert Heijn Café & Keuken.

Het concept is een doorontwikkeling van de eerder gelanceerde Deli Kitchen en Bakery Café. In juli van dit jaar meldde Distrifood dat deze concepten werden omgekat naar Allerhande Keuken en Allerhande Café. Nu lanceert de marktleider dus Albert Heijn Café & Keuken. ‘Foodservice is een belangrijk onderdeel in de strategie van Albert Heijn. We zijn met verschillende activiteiten bezig op dit gebied en willen kijken hoe we nog beter kunnen inspelen op de trends en de behoefte van onze klanten. Dit betekent onder andere dat we de Bakery Café’s en Deli Kitchens in eigen beheer nemen. We hebben de afgelopen periode een mooie samenwerking gehad met Bakerstreet (foodservicebedrijf, red.). Die eindigt in deze vorm per 1 december. De Bakery Café’s en Deli Kitchen worden straks Albert Heijn keuken en Albert Heijn café’, zegt AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh over de verandering.

Gastheer en gastvrouw

De introductie wordt ook duidelijk uit vacatures op de website vacatures.ahcafekeuken.nl. Vanaf half november starten opleidingsdagen voor kandidaten die binnen het concept moeten dienen als gastheer of gastvrouw. Op de site staat dat in het Café mensen worden ontvangen met een vers gezette kop koffie. ‘Maar niet alleen voor koffie, ook voor een Albert Heijn sapje of voor een vers belegd broodje kun je er terecht’, zo wordt vermeld. In de Albert Heijn Keuken worden dagelijks maaltijden, salades en pizza’s bereid.

Amsterdam, Den Haag en Eindhoven

Het concept is straks te vinden in verschillende AH-winkels. Vier vestigingen met Albert Heijn Café & Keuken zijn te vinden in Amsterdam. Het gaat om de winkels AH Rembrandtplein, Gelderlandplein, Foodplaza en Bilderdijkstraat. Daarnaast kan de klant voor het concept terecht bij AH Wendelaarstraat (Alkmaar), AH Martinus Nijfhofflaan (Delft), AH Elandstraat (Den Haag), AH Keesomstraat (Ede) en AH Limburglaan (Eindhoven).

Reageer op dit artikel