nieuws

Video: Vomar voegt 15.000 meter vers-dc toe

Formules 2922

Video: Vomar voegt 15.000 meter vers-dc toe

ALKMAAR- Vomar heeft zijn vers-dc met 15.000 vierkante meter uitgebreid.

Vomar heeft 15.000 vierkante meter aan het dc toegevoegd voor een verscentrale om wat de keten noemt ‘zijn spectaculaire groei te faciliteren. Vomar was over 2018 voor het tweede jaar op rij de snelstgroeiende supermarktketen van Nederland, zo blijkt uit cijfers van Nielsen. Topman Aart van Haren zei daarover: ‘Het is uiteindelijk meer dan we hadden begroot voor 2018, dus in die zin zijn we een beetje verrast. Vomar is een supermarktketen met ambitie en onze begroting lag al fors boven de marktgroei. We vinden dat we autonoom ook harder moeten groeien dan de markt, maar dat het cijfer nog hoger ligt, is een positieve verrassing.’

Zie hieronder de video van Vomar

Reageer op dit artikel