nieuws

Uitspraak zaak Marqt op donderdag

Formules 2636

Uitspraak zaak Marqt op donderdag

AMSTERDAM – De rechtbank in Amsterdam doet in de loop van donderdag uitspraak in de zaak tussen aandeelhouders van de alternatieve supermarktketen Marqt.

Dat laat de rechtbank in Amsterdam bij monde van een woordvoerder weten aan Distrifood. Eerder was sprake van een uitspraak op dinsdag met een uitgebreide toelichting binnen enkele weken, maar naar nu blijkt volgt het oordeel van de rechtbank pas op donderdag.

Strijd om toekomst van Marqt

De uitspraak zal in de loop van donderdag worden gepubliceerd op de website Rechtspraak.nl. In de zaak staan twee groepen aandeelhouders van Marqt tegenover elkaar. Een deel heeft overeenstemming bereikt met Udea (Ekoplaza) over verkoop van Marqt, het andere deel wil met behulp van een nieuwe investeerder de keten zelfstandig voortzetten.

Reageer op dit artikel