nieuws

Picnic wil naar het noorden van het land

Formules 2045

Picnic wil naar het noorden van het land

GRONINGEN – Picnic wil op termijn ook in het noorden van het land gaan bezorgen.

Die ambitie spreekt Picnic-oprichter Michiel Muller uit in een interview met het Dagblad van het Noorden. Volgens hem zijn er in plaatsen als Groningen, Emmen en Leeuwarden veel potentiële klanten te vinden. ‘Dat zijn consumenten die we graag willen bereiken’, zegt Muller in de krant.

Witte vlek

Wanneer dat gebeuren, wil Muller niet zeggen. ‘In elk geval niet morgen.’ Het noorden van ons land is momenteel nog een witte vlek voor de websuper die vier jaar geleden begon met het thuisbezorgen van boodschappen.

Haarlem en Hengelo

Op dit moment bezorgt de online supermarkt met name in het westen en midden van het land. Begin deze maand werd duidelijk dat Picnic in november ook gaat bezorgen in Haarlem en omgeving. Eind deze maand start de formule in het Overijsselse Hengelo.

Reageer op dit artikel