nieuws

Lidl Plus-app nu ook in Nederland

Formules 31743

Lidl Plus-app nu ook in Nederland

HUIZEN – De Lidl Plus-app is inmiddels ook uitgerold naar Nederland. Zo kunnen Lidl-klanten in ons land nu gebruik maken van een digitale klantenkaart.

Lidl Plus werd eerder al in Spanje, Denemarken, Polen, de VS en Duitsland gelanceerd. Nu is dus ook Nederland aan de beurt. Lidl legt op zijn eigen website uit wat de klant allemaal met de app kan. Zo kunnen klanten dankzij de app gebruik maken van een digitale klantenkaart.

Extra aanbiedingen en kortingscoupons

Daarnaast presenteert de formule wekelijks Lidl Plus aanbiedingen. Dit zijn extra aanbiedingen die exclusief zijn voor Lidl Plus-gebruikers. Ook introduceert de discounter via de app wekelijks kortingscoupons en ontvangt de klant na een aankoop een kraskaart met extra korting.

Digitale folders en kassabon

Ook kunnen klanten na elke aankoop een digitale kassabon bekijken op de app, is er ruimte in de app gemaakt voor digitale folders en een filiaalvinder. Volgens het Duitse blad Lebensmittel Zeitung is in Nederland (nog) niet de betaalfunctie Lidl Pay toegevoegd aan de app. De Lidl Plus-app is te downloaden voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

Reageer op dit artikel