nieuws

Jumbo maakt deel dc vrij voor België

Formules 4527

Jumbo maakt deel dc vrij voor België

VEGHEL – Jumbo heeft een deel van zijn distributiecentrum in Veghel ingeruimd voor producten die bestemd zijn voor de Belgische winkels.

De ‘opening’ van het Belgische deel werd onlangs op Linkedin aangekondigd door Karel de Jong, supply chain directeur van Jumbo. ‘Vanmiddag samen met Peter Isaac en onze teams het Jumbo DC België geopend, in Veghel. Nog 3 weken en dan zijn we los met onze eerste Jumbo in Pelt!’, schrijft De Jong. Peter Isaac is bij Jumbo de managing director België.

Behoeften van de klant

Jumbo bevestigt dat er een deel van het dc is ingeruimd voor Belgische producten. ‘In het bestaande distributiecentrum van Jumbo in Veghel is er ruimte voorzien voor het België specifiek assortiment. We stemmen steeds ons aanbod af op de behoeften van de lokale klant. Zo bouwen we onze winkel om de wensen van de klant heen. Ook in België’, zegt een woordvoerder tegen Distrifood.

Jumbo in Deurne (Antwerpen)

De eerste Jumbo in België in grensdorp Pelt opent op 6 november de deuren. Nog voor het einde van het jaar opent de formule uit Veghel winkels in Lanaken en Rijkevorsel. Begin 2020 komt er een winkel in Deurne bij, zo wordt duidelijk op de website jumbowerkt.nl. Deurne is een stadsdistrict van de stad Antwerpen.

Vestiging in Beveren

Volgens Belgische media mikt de formule op 12 tot 15 nieuwe Belgische winkels in 2020. Half september meldde de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat Jumbo een vergunning heeft aangevraagd voor een vestiging in Beveren. De vestiging krijgt een plek in het zogenoemde Pareinpark. In het pand komt ook een vestiging van Kruidvat.

Food Formule Jaarboek
Reageer op dit artikel