nieuws

Spar opent 150e Spar Express

Formules 2651

Spar opent 150e Spar Express
Foto: Spar

EEMNES – Spar heeft zijn 150e vestiging van Spar Express geopend.

Het gaat om een Spar Express bij het Esso-tankstation aan de Rijksweg 27 bij Eemnes. In minder dan een jaar tijd is daarmee het aantal winkels van dit format verdubbeld.

Go Fresh bakery

In de Spar Express Eemakker bij Eemnes kunnen klanten voor de ‘directe consumptie’ terecht in de vernieuwde Go Fresh bakery. Spar zegt dat klanten er een uitgebreide keuze hebben uit onder andere versbelegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Ook zijn er verse pizza’s, Amerikaanse pannenkoeken en ‘loaded’ frites aan het assortiment toegevoegd. Go Fresh bakery is een samenwerking tussen EG en Spar.

Snelle uitrol Spar Express

De 75e Spar Express opende in oktober 2018 bij Waalwijk. De snelle uitrol van Spar Express was al aangekondigd. In februari van dit jaar werd bekend dat Spar 170 extra winkels bij tankstations van Texaco en Esso opent. De formule is gemiddeld met twee vestigingen per week uitgerold. Ook de komende periode zegt Spar verder te gaan met het openen van zo’n 50 Express-winkels langs snelwegen, provinciale wegen en in of bij steden en dorpen.

Reageer op dit artikel