nieuws

AH To Go-klant haalt Thuisbezorgd-order af

Formules 7246

AH To Go-klant haalt Thuisbezorgd-order af

LEIDEN/EINDHOVEN – Bij de AH To Go-winkels op Leiden Centraal en station Eindhoven kunnen klanten hun bestelling afhalen die zij via Thuisbezorgd.nl plaatsen.

Het gaat om een samenwerking tussen de maaltijdbestelsite en meerdere stationsformules op de twee treinstations. Het moet het dagelijkse woon-werkverkeer van reizigers ‘gemakkelijker maken en hen kostbare tijd besparen’. Dat schrijft moederbedrijf Takeaway in een persbericht. ‘Dankzij deze samenwerking kunnen reizigers hun ontbijt, lunch, avondmaaltijd of boodschappen sneller en efficiënter vooraf bestellen en onderweg afhalen.’

AH To Go, La Place, Burger King

Reizigers kunnen via Thuisbezorgd.nl eten bestellen bij AH To Go, maar ook bijvoorbeeld bij La Place, De Broodzaak en Burger King. Doordat zij dit vooraf bestellen, zelf een tijdstip aangeven waarop ze het afhalen en al online betaald hebben, kunnen ze hun order in de stationswinkel ophalen zonder in de rij te hoeven staan.

Afhalen via Thuisbezorgd

Afhalen is een nieuwe functionaliteit voor Thuisbezorgd.nl, een platform dat bekend staat om zijn bezorgdienst. Joey Bloemendal, afdelingshoofd Sales bij Thuisbezorgd.nl: ‘Met deze functionaliteit worden bestellingen op het juiste moment aan de stationsformules doorgegeven, zodat het vers kan worden bereid en op tijd afgehaald kan worden. We willen met deze innovatie de reiziger bedienen in gemak en snelheid voor een goede klantervaring.’

Eindhoven en Leiden

De stations in Eindhoven en Leiden zijn voor deze proef uitgekozen vanwege het grote aantal reizigers. Ook passeren veel studenten de twee stations. Afhankelijk van het succes van deze test, overweegt Thuisbezorgd.nl om de afhaalservice in 2020 aan te bieden op stations in heel het land.

AH To Go Amsterdam

Eind 2018 ging AH To Go al een samenwerking aan met Thuisbezorgd.nl. Het ging toen om een bezorgdienst van het To Go-assortiment, zoals soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen.

Reageer op dit artikel