nieuws

Slijterij in Coop Vandaag op UT-campus

Formules 1236

Slijterij in Coop Vandaag op UT-campus
Foto: Jan-Willem Houweling

ENSCHEDE – De Coop Vandaag op de campus van Universiteit Twente heeft ook een slijterij.

De supermarkt op het terrein van de universiteit wordt officieel op 2 september heropend als Coop Vandaag. Sinds eind juli kunnen de studenten, met het oog op de introductieweken, echter al boodschappen doen in de winkel. Dat meldt dagblad Tubantia.

Belegde baguettes, salades en pizza’s

Een van de nieuwe onderdelen is een slijterij. Die was er voorheen nog niet op de campus. Ook is er volgens de krant nu een keuken waar plek is voor belegde baguettes, salades en pizza’s. Daarnaast is er een nieuwe vloer gelegd en zijn er nieuwe koelingen geplaatst.

Vier zelfscankassa’s

Tasos Tzinoudis, die de winkel in Enschede aanstuurt, meldde begin juli dat de bezoekers op een ander assortiment kunnen rekenen. ‘We krijgen andere producten. Ook de prijzen gaan niet omhoog. Het nieuwe assortiment past beter bij de wensen van deze tijd: trendy en hip. Daarnaast krijgt de winkel vier zelfscankassa’s waar klanten hun eigen boodschappen kunnen afrekenen en een PostNL-pakketpunt om pakketjes op te halen en in te leveren. Toen ik drie jaar geleden eigenaar werd, was dit mijn plan voor de campussupermarkt’, aldus Tzinoudis tegen de website utoday.nl.

Reageer op dit artikel