nieuws

Jumbo-man verkoopt ex-Emté aan Jumbo

Formules 19706

Jumbo-man verkoopt ex-Emté aan Jumbo

MIDDELBURG – Jumbo neemt de winkel van Jumbo-ondernemer Fons de Boeck in Middelburg over. Het gaat om een voormalige Emté die in maart werd heropend als Jumbo.

‘Tot onze spijt moeten wij u melden dat Jumbo De Boeck Middelburg stopt als eigenaar van de winkel. Per 5 augustus zal de winkel worden overgenomen door het Jumbo-hoofdkantoor’, meldt het winkelteam van de Jumbo aan de Johan van Reigersbergstraat op zijn Facebookpagina. De Boeck opende de Jumbo-winkel op 27 maart van dit jaar. Voor die tijd stond er Emté op de gevel. De reden van de verkoop is op dit moment niet duidelijk. De bedrijfsleiding van de winkel wil niets zeggen over de reden van de verkoop, Fons de Boeck zelf is (nog) niet bereikbaar. Distrifood wacht nog op een antwoord van Jumbo.

Drie tot vier miljoen investeren

Jumbo-ondernemer De Boeck meldde vorig jaar september in het regionale dagblad PZC dat hij de Jumbo in het zuiden van Middelburg wilde overnemen. ‘Ik ga daar drie tot vier miljoen euro investeren en cruciaal is dan of ik zondag open mag’, zei De Boeck toen tegen de krant. In Middelburg zitten momenteel nog twee andere vestigingen van Jumbo. De Boeck bestiert ook nog een Jumbo in Oost-Souburg, die winkel blijft gewoon eigendom van de ondernemer.

Hard gewerkt om er een mooie Jumbo van te maken

Het winkelteam bedankt zijn klanten in de aanloop naar de overname door Jumbo. ‘Wij hebben hard gewerkt om er een mooie Jumbo van te maken, maar helaas scheiden hier onze wegen met de winkel in Middelburg. Omdat de winkel op 5 augustus wordt overgenomen gelden er die dag andere openingstijden. De winkel is dan geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur. Dus houdt hier rekening mee en zorg dat u niet voor een dichte deur staat’, zo staat op de Facebookpagina van Jumbo De Boeck Middelburg.

Reageer op dit artikel