nieuws

Jumbo Groningen krijgt donut-automatiek

Formules 2420

Jumbo Groningen krijgt donut-automatiek
Foto: Shutterstock

GRONINGEN – Jumbo de Beren in de binnenstad van Groningen krijgt een wereldprimeur met een donut-automatiek. De Foodmarkt bij het Euroborg-stadion en de vestiging in Drachten krijgen een pop-up-store van Dunkin’.

Deze week werd bekend dat de internationale donutketen Dunkin’ een samenwerkingsverband aangaat met Jumbo. Dit betekent dat een selectie van de bestverkopende zoetwaren van het Amerikaanse bedrijf landelijk in de schappen komen te liggen bij Jumbo-filialen. De Maripaan-groep van ondernemers Anrico Maat en Paul Papo gaat nog een stap verder in de samenwerking met pop-up-stores in twee van hun supermarkten en een donut-muur bij een derde vestiging.

Muur en pop-up Dunkin’ bij Jumbo woensdag open

De Donut-muur komt bij de Jumbo Ciboga-vestiging aan De Beren in Groningen. Deze opent op 4 september om 8.00 uur. Tegelijkertijd gaat pop-upshops in de Jumbo Foodmarkt in Groningen en in de reguliere Jumbo in Drachten open. ‘Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in Groningen en Friesland eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met onze samenwerking met de Maripaan groep, de prachtige A-locatie in de Foodmarkt en de primeur in Groningen’, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Verschillende openingsacties

Ook Anrico Maat is in zijn nopjes met de samenwerking. ‘We zijn er trots op dat we dit internationale merk mogen toevoegen aan ons assortiment van de grootste supermarkt in Groningen.’ Om de opening van de drie vestigingen te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Elke klant die de Dunkin’ app gedownload heeft, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers.

Een jaar lang gratis donuts bij Jumbo Euroborg

Daarnaast krijgen alle klanten die bij één van de vestigingen van de Maripaan groep een besteding van 20 euro of meer heeft gedaan, een gratis Dunkin’ Coffee op vertoon van de kassabon t/m 15 september (koffie op te halen bij Jumbo Foodmarkt Groningen en Jumbo De Drait Drachten).  Bij de pop-up store bij de Jumbo Euroborg zullen de eerste 10 klanten een jaar lang gratis donuts (1 doos van 6 per week) krijgen. De daarop volgende 90 klanten ontvangen 31 dagen lang gratis een donut en een kop koffie. In Drachten krijgen de eerste 50 klanten bij aankoop van een doos donuts een tweede doos gratis.

Reageer op dit artikel