nieuws

Jumbo Foodmarkt stapt in maaltijdbezorging

Formules 2446

Jumbo Foodmarkt stapt in maaltijdbezorging

GRONINGEN – Jumbo Foodmarkt Groningen houdt in samenwerking met maaltijdenbezorger Thuisbezorgd.nl een pilot met de bezorging van maaltijden.

Groningers die online via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen bij de Foodmarkt, krijgen die binnen een uur thuisbezorgd. ‘Van verse pizza’s tot frisse salades en van knapperige focaccia’s tot heerlijke yoghurt, de Groninger hoeft er zijn deur niet meer voor uit’, meldt Jumbo. De samenwerking met Thuisbezorgd.nl past volgens Jumbo goed bij de omnichannel-strategie van de formule: ‘Dáár zijn waar de klant is op het moment dat het nodig is’. De pilot loopt enkele maanden en zal daarna worden geëvalueerd.

‘Maaltijdbezorging past in visie’

Anrico Maat, ondernemer van Foodmarkt Groningen is blij met de pilot. ‘Klanten kunnen nu heel gemakkelijk ook thuis, op het werk of waar dan ook  genieten van onze verse maaltijden en producten. Binnen een paar klikken halen ze dagverse sushi, een frisse salade of een authentieke pizza in huis. Ook kunnen ze kiezen uit veel verschillende dranken: van frisdrank tot Gronings streekbier en verse sappen van La Place. Je kunt dus ook bij Jumbo terecht als je even geen zin of tijd hebt om te koken, maar wel thuis wil eten. De samenwerking past bij de visie dat we er voor onze klant zijn op het moment dat ze ons nodig hebben.’

Jumbo bezorgde al uit Groningse City-winkel

Jumbo bezorgde, samen met de Groningse maaltijdbezorger Fooddrop, eerder al maaltijden. Dat gebeurde vanuit de Jumbo City van Anrico Maat en Paul Papo in het centrum van Groningen. Daar kwamen januari dit jaar zelfs dagelijkse boodschappen bij die de klant binnen 45 minuten in huis zou hebben. Aan die beide diensten lijkt een eind gekomen nu deze Jumbo City 30 augustus sluit vanwege een omvangrijke verbouwing.

Reageer op dit artikel