nieuws

Hoogvliet bombardeert zich tot A-merkkampioen

Formules 4854

Hoogvliet bombardeert zich tot A-merkkampioen
Screenshot van de site van Hoogvliet

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet claimt op basis van de recente prijspeiling van de Consumentenbond de goedkoopste supermarkt in A-merken te zijn.

‘Hoogvliet is dé goedkoopste supermarkt in A-merken’, communiceert de supermarktketen op social media (Twitter, Facebook, Linkedin) en is ook in chocoladeletters op de website te lezen. ‘Volgens de consumentenbond hanteert Hoogvliet de goedkoopste prijzen op A-merken. Onze prijzen zijn gemiddeld 5 procent goedkoper dan bij andere supermarkten’, aldus Hoogvliet in een toelichting op zijn website op basis van een prijsvergelijk van de Consumentenbond.

Prijsgarantie

Hoogvliet zegt ook gegarandeerd de laagste actieprijs in de buurt te hanteren. Als dat niet het geval blijkt, en een andere supermarkt lagere actieprijzen hanteert, past de keten de prijs aan. ‘Alle actieproducten van Hoogvliet zijn bewezen de goedkoopste bij jou in de buurt. Zo kun je er zeker van zijn dat je winkelt bij de voordeligste supermarkt in jouw buurt.’

Voorwaarden

Er gelden wel een aantal voorwaarden. De garantie geldt voor actieproducten die Hoogvliet in haar folder en op haar website communiceert, gedurende de betreffende actieweek. Voor de prijsgarantie moet het gaan om exact hetzelfde product, merk, verpakking, inhoud en smaak. De garantie  geldt alleen voor de betreffende plaats van de Hoogvliet-vestiging. Ook moet de klant een foto van kassabon of schapkaartje naar de klantenservice sturen en Hoogvliet behoudt zich het recht voor om de claim op de prijsgarantie te onderzoeken.

Reageer op dit artikel