nieuws

Jumbo gaat donuts van Dunkin’ verkopen

Formules 11201

Jumbo gaat donuts van Dunkin’ verkopen
Foto: Shutterstock

VEGHEL – Jumbo slaat de handen ineen met donutketen Dunkin’. De formule gaat in zijn supermarkten voorverpakte donuts verkopen van de Amerikaanse bakker van zoetwaren.

Dunkin’ heeft op dit moment ruim 20 vestigingen in Nederland. De onderneming keerde enkele jaren geleden terug naar ons land na een eerder mislukt avontuur in de jaren negentig. De donuts van het bedrijf komen nu te liggen in dik 670 filialen van Jumbo Supermarkten.

Donuts vanaf 4 september in de schappen

De baksels, met smaken als Boston Kreme, Cocoa Hazelnut, Strawberry Sprinkle en Cheesecake Crumble, liggen vanaf 4 september in de winkels, in verpakkingen van twee en vier stuks. Dunkin’, voorheen bekend als Dunkin’ Donuts, opende in 2017 weer een vestiging in Nederland. Sindsdien timmert de keten stevig aan de weg. Wereldwijd telt Dunkin’ tegenwoordig meer dan 12.000 vestigingen in tientallen landen.

Reageer op dit artikel