nieuws

Albert Heijn blijft toch in De Ridderhof

Formules 3767

Albert Heijn blijft toch in De Ridderhof

ALPHEN AAN DEN RIJN – Albert Heijn komt terug op zijn besluit om het filiaal in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn te sluiten.

In mei meldde Studio Alphen dat de winkel eind dit jaar de deuren zou sluiten. Nu meldt het lokale medium dat de supermarktketen nieuwe afspraken heeft gemaakt met de verhuurder. Zodoende zal de supermarkt nog zeker een jaar open zijn.

Van jaar tot jaar

‘We hebben met de verhuurder van de winkelruimte alsnog nieuwe, goede afspraken gemaakt, waardoor we minimaal nog een jaar in het winkelcentrum kunnen blijven’, meldt een woordvoerder van Albert Heijn aan Studio Alphen. ‘Of we daarna langer blijven zullen we van jaar tot jaar beoordelen.’

Woontoren op plek Albert Heijn

De marktleider heeft in Alphen aan den Rijn nog twee andere winkels. Voor winkelcentrum De Ridderhof staat een verbouwing op de agenda. Het deel waar de Albert Heijn is gevestigd, moet plaatsmaken voor een woontoren. Eind 2019 wordt door de eigenaren van het winkelcentrum een definitief besluit genomen over de toekomstplannen.

Reageer op dit artikel