nieuws

Nieuwe eigenaar voor Plus in Udenhout

Formules 6598

Nieuwe eigenaar voor Plus in Udenhout
Archieffoto: Distrifood

UDENHOUT – Annie en Johan Venmans dragen hun Plus-supermarkt in het Brabantse Udenhout komend weekeinde over aan de nieuwe ondernemer Stefan Ammerlaan.

Dat meldt Brabants Dagblad. Daarmee komt een einde aan 72 jaar ondernemerschap door de familie Venmans. Die gaat terug naar de opening van een levensmiddelenwinkeltje in Tilburg door de moeder van Johan Venmans in Tilburg in 1947.

Start als zelfstandig ondernemer

Nieuwe eigenaar Stefan Ammerlaan volgde de aspirant-ondernemersopleiding bij Plus. Op dit moment is hij volgens zijn Linkedin-profiel als districtmanager actief bij Coop. Daarvoor was hij accountmanager bij Emté en in verschillende winkelfuncties actief binnen Albert Heijn. De supermarkt in Udenhout betekent voor hem een begin als zelfstandig ondernemer.

Komende maandag wisseling van de wacht in Udenhout

Komende zaterdag is de laatste dag voor Annie en Johan Venmans in de Plus aan het Tongerloplein in Udenhout. Op zondag is de supermarkt gesloten, waarna deze op maandag als winkel van de nieuwe ondernemer heropent.

Reageer op dit artikel