nieuws

Mega Food Stunter kondigt thuisbezorging aan

Formules 4668

Mega Food Stunter kondigt thuisbezorging aan

APELDOORN – Mega Food Stunter, de formule die grote hoeveelheden diepvriesproducten tegen stuntprijzen aanbiedt, kondigt thuisbezorging aan.

Dat meldt Mega Food Stunter op Facebook. ‘Vanaf eind volgende week gaan wij onze service uitbreiden. Namelijk “vandaag besteld, morgen thuis bezorgd”.’ Het antiverspillingsbedrijf zoekt chauffeurs in de ochtend-, middag- en avonduren.

Vertrek vanuit Apeldoorn

De nieuwe chauffeurs zullen vanuit het Vrieshuis in Apeldoorn vertrekken en moeten een behoorlijk gebied kunnen afdekken. Mega Food Stunter wil in Almere, Delfzijl, Deventer, Drachten, Ede, Emmeloord, Emmen, Hoogeveen, Lelystad, Marum, Nijkerk, Scheemda, Staphorst, Urk, Wezep, Winschoten, Wolvega, Barneveld, Apeldoorn, Harderwijk en Zeewolde thuisbezorgen. ‘En alles wat daar in de buurt ligt.’

Mega Food Stunter onbereikbaar

Op de website van de aanbieder is geen aanvullende informatie over de nieuwe dienst te vinden. Thuisbezorging zal op korte termijn niet de ‘normale’ dienst vervangen, getuige de routes die de vrachtwagen de komende weken aflegt. Zo kunnen Vlaamse consumenten op 6 juli hun enorme hoeveelheden diepvriesproducten verwachten en gaat Mega Food Stunter midden in de Vierdaagseweek onder andere naar Nijmegen. Het telefoonnummer van Mega Food Stunter is vrijdagochtend onbereikbaar.

Reageer op dit artikel