nieuws

Jumbo moedigt wielerploeg aan met luchtbed

Formules 5258

Jumbo moedigt wielerploeg aan met luchtbed
Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo speelt in op het succes van de door het supermarktbedrijf gesponsorde wielerploeg met het aanbieden van een luchtbed in de vorm van een Jumbo-Visma-wielershirt.

Dat kondigt Jumbo aan in een persbericht. Jumbo-Visma begon afgelopen weekeinde aan de Tour de France met een dubbelslag. Mike Teunissen won de openingsetappe en de eerste gele trui voor Nederland in dertig jaar. Een dag later legde de ploeg ook beslag op de winst in de ploegentijdrit.

Actieproduct krijgt Jumbo Drijftenue als naam

‘Nederland is – met dank aan de flitsende start van de Jumbo-Visma wielerploeg aan de Ronde van Frankrijk – volledig in de ban van de Tour de France’, juicht het supermarktbedrijf. ‘Om de fans wat verkoeling te bieden deze zomer en hun wielerhelden in stijl aan te kunnen moedigen, introduceert Jumbo Supermarkten het Drijftenue. Een luchtbed in de vorm van het bekende gele wielershirt van de Jumbo-Visma ploeg. Het Drijftenue is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Jumbo.’

Klanten kunnen reis naar Ronde van Spanje winnen

Het Jumbo Drijftenue is in de winkels en online zolang de voorraad strekt voor €1 te koop in combinatie met actieproducten. De formule uit Veghel koppelt er ook een prijsvraag aan vast. Wie een zomerse foto maakt met behulp van het luchtbed kan onder meer een volledig verzorgde reis naar de Ronde van Spanje winnen. Andere prijzen zijn onder meer gesigneerde wielershirts en merchandisepakketten van de wielerploeg.

Reageer op dit artikel