nieuws

Hoogvliet bezorgt in hele marktgebied thuis

Formules 1871

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet heeft Utrecht, Bilthoven, Maarssen en Houten toegevoegd aan het online marktgebied. Hiermee is het volledige marktgebied van de keten afgedekt.

Hoogvliet bezorgt in hele marktgebied thuis

Dat meldt Hoogvliet op zijn website. De supermarktketen noemt het een ‘belangrijke stap in de strategie van Hoogvliet’, omdat het met deze nieuwe bezorggebieden zijn ambitie heeft vervuld om in 2019 het volledige marktgebied aan te sluiten op thuisbezorging.

Online bestellen bij Hoogvliet

Klanten in Utrecht, Bilthoven, Maarssen en Houten kunnen nu ook zes dagen in de week op verschillende tijdsblokken hun boodschappen thuisbezorgd krijgen. Zij hebben online de keuze uit ruim 10.000 producten en meer dan 100 wekelijkse aanbiedingen. Online bestellen gaat via de Hoogvliet-website of een eigen app van de keten. Betaling gebeurt vooraf met iDeal.

Rap uitgebreid

De laatste maanden breidde Hoogvliet zijn bezorggebied rap uit. Begin maart begon het in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Later werden Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden toegevoegd aan het bezorggebied van Hoogvliet.com. Medio mei konden klanten in Veenendaal, Wageningen, Ede, Monster, ‘s-Gravenzande en Hardinxveld gebruikmaken van de bezorgservice en Amersfoort is begin juni aangesloten.

Reageer op dit artikel