nieuws

Dirk opent vierde en laatste testfiliaal

Formules 6080

Dirk opent vierde en laatste testfiliaal
Foto: Dirk

AMSTERDAM – Dirk van den Broek heeft de vierde in zijn reeks testwinkels voor zijn vernieuwde formule geopend.

De nieuwste testwinel heropende zondag na een verbouwing van twee weken in de Amsterdamse Pijp. De opening volgt op de lancering van de gemoderniseerde Dirk-formule eind mei in Alblassserdam. Daarna volgden Leidschendam en Bisonspoor in Maarssenbroek als volgende winkel.

Voordelig, vers en volledig als pijlers

In de nieuwe formule heeft Dirk onder meer het aantal producten waarop volumekorting wordt aangeboden uitgebreid naar ruim duizend. Verder zijn de versafdelingen in zowel uitstraling als aanpak onder handen genomen. Dirk noemt voordelig, vers en volledig als de drie pijlers onder de nieuwe formule.

Vier uiteenlopende winkels als testfiliaal

Directeur Marcel Huizing over de vier testwinkels: ‘Wij hebben vier totaal uiteenlopende filialen gekozen, zodat wij kunnen testen of de nieuwe uitstraling passend is op elke locatie.’ Hij roept klanten van de vernieuwde Dirk in de Pijp op om hun mening te geven over de nieuwe uitstraling.

Reageer op dit artikel