nieuws

AH schrapt namen Deli Kitchen en Bakery Café

Formules 11345

AH schrapt namen Deli Kitchen en Bakery Café
Foto: Sebastiaan Rozendaal

ZAANDAM – Albert Heijn stapt af van de namen Deli Kitchen en Bakery Café voor zijn horeca-activiteiten in winkels. Deze worden naar Allerhande Keuken en Allerhande Café omgekat.

De Albert Heijn op het Gelderlandplein in Amsterdam had recent de primeur met de nieuwe naamstelling voor de horeca-activiteiten. Inmiddels is de aanpassing ook doorgevoerd bij het het na een verbouwing heropende filiaal aan de Lijnbaan in Rotterdam. In de komende maanden volgt de rest van de vestigingen met een Deli Kitchen en/of Bakery Café.

Alle horeca-activiteiten onder naam Allerhande

Met de naamsverandering brengt AH zijn horeca-activiteiten onder de gemeenschappelijke noemer Allerhande. Dat inspireert met zowel magazine als online volgens AH wekelijks 2,5 miljoen mensen om zelf te koken, samen te koken of voor hen te koken. Een voorbeeld van dat laatste is bezorgdienst Allerhande Kookt. Dat geldt volgens woordvoerder Pauline van den Brandhof ook voor de Deli Kitchen en het Bakery Café. ‘Om het voor onze klanten duidelijker te maken, hebben we besloten om deze namen aan te passen in Allerhande Keuken en Allerhande Café.’

Uitrol Café en Kitchen voorlopig nog beperkt

Bakery Café en maaltijdendienst Deli Kitchen werden in februari 2017 gelanceerd. De uitrol blijft vooralsnog beperkt. In totaal zijn er nu vijf AH-winkels met een Allerhande Café en zeven met een Allerhande Keuken. Daarnaast zijn er vier supermarkten van de marktleider waar beide modules actief zijn.

Reageer op dit artikel