nieuws

Video: AH opent To Go voor chirurgen

Formules 4545

Video: AH opent To Go voor chirurgen

ROTTERDAM – Albert Heijn heeft een To Go geopend net achter de operatiekamers van het Erasmus MC. Operatiepersoneel kan nu – zonder zich te hoeven omkleden – levensmiddelen kopen voor directie consumptie.

Het gaat om honderden medewerkers van de operatiekamers in het Erasmus MC. De medewerkers verloren kostbare tijd doordat zij zich moesten omkleden om eten en drinken te kopen. In de AH To Go is het proces omgedraaid: de vakkenvullers trekken operatiekleding aan. Voor AH ligt er een markt. Operatiepersoneel wordt soms snel opgeroepen en heeft dan geen tijd om te eten. Ook zijn de operatiekamers 24/7 open.

Handen wassen

Om de AH To Go te bezoeken voldoet het wassen van de handen voor en na het bezoek. Ook staat er een koffie-automaat, goed voor 400.000 kopjes koffie, op het oude complex. Verder heeft de winkel een magnetron en een plek om te eten. De supermarkt is onbemand. Betalen kan bij de twee kassa’s van de zelfservice.

Reageer op dit artikel