nieuws

Albert Heijn zwaar getroffen door pinstoring

Formules 3524

Albert Heijn zwaar getroffen door pinstoring

AMSTERDAM – Klanten bij Albert Heijn kunnen sinds ongeveer 16 uur niet meer met de pinpas betalen.

Detailhandel Nederland laat weten dat er een pinstoring is in grote delen van het land. Op social media worden veel foto’s gedeeld van lange rijen bij de kassa’s van Albert Heijn. AH XL in Tilburg heeft noodgedwongen de deuren gesloten. Door de storing stonden mensen al een uur in de rij.

Lange rijen

Het probleem lijkt vooral bij Albert Heijn op te spelen.  Op de website allestoringen.nl komen duizenden meldingen binnen van personen die geprobeerd hebben te pinnen maar daar niet in slaagden. Bij een eerdere pinstoring in 2018 konden klanten anderhalf uur lang niet pinnen. Toen werd de schade op miljoenen euro’s geschat.

Reageer op dit artikel