nieuws

AH To Go in hogescholen Saxion

Formules 1943

AH To Go in hogescholen Saxion

DEVENTER – De Saxion-hogescholen in Deventer en Enschede krijgen binnenkort de beschikking over een AH To Go.

De vestigingen van de gemaksformule worden maandag 2 september geopend. Saxion is naar eigen zeggen de eerste hogeschool in Nederland met inhouse-vestigingen van AH To Go. Dat meldt Saxion op zijn website. Volgens de hogeschool worden de To Go’s aangestuurd door cateraar Appèl.

Maximaal van de pauze genieten

‘AH To Go biedt een breed assortiment van zowel food- als non-foodproducten aan: van soep tot maaltijdsalade, van deodorant tot usb-stick. Studenten en medewerkers van Saxion kunnen hier voor van alles terecht. Bij Saxion kun je straks gewoon je dagelijkse boodschappen doen, maar ook snel iets kopen als je wat vergeten bent. In de AH To Go reken je je boodschappen af met een zelfscan. Het voordeel is dat je snel klaar bent en je maximaal van je pauze kunt genieten’, zo staat op de website van Saxion.

Combinatie met copyshop

De AH To Go-vestigingen worden gecombineerd met een copyshop. Hier kunnen leerlingen en medewerkers terecht voor onder meer schrijfartikelen. In Enschede zit deze copyshop geïntegreerd in de AH To Go. De AH To Go in Enschede zit straks in de centrale hal van het Ko Wierenga-gebouw en in Deventer nabij de centrale hal van het hoofdgebouw.

Reageer op dit artikel