nieuws

Nettorama voor het eerst landelijk op radio

Formules 3229

OOSTERHOUT – A-merkendiscounter Nettorama is sinds vorige week maandag met een radiospotje voor het eerst op de landelijke radio te horen.

Nettorama voor het eerst landelijk op radio

De keten zendt radiospotjes uit op de landelijke radiozenders Radio 538 en QMusic. In de spotjes focust de merkendiscounter vooral op prijs. Nettorama laat weten al langer reclame uit te zenden op regionale zenders in de marktgebieden waar Nettorama actief is, maar bevestigt dat de uitzending op landelijke radio nieuw is.

Mediakeuze

De keten wil niet zeggen waarom is gekozen voor een landelijke campagne. ‘Wij verstrekken geen verdere beweegredenen over de door ons gemaakte mediakeuzes’, laat directiesecretaresse Liselotte Klep in een e-mail aan Distrifood weten. Ook gaat de keten niet in op vragen over de frequentie en duur van de radiocampagne.

Nettorama volgt Deen

Met landelijk uitgezonden radioreclames volgt Nettorama onder meer de Noord-Hollandse supermarktketen Deen, die daar vorig jaar mee begon als reactie op een spotje van Wakker Dier. Onlangs koos het supermarktbedrijf voor een uitgebreide imagocampagne op de landelijke radio en televisie. Centraal staat daarin de pay-off ‘Deen. Dat is lekker thuiskomen’. De tv-spotjes van Deen waren de hele maand mei te zien rond goedbekeken programma’s. De radioreclames met deze pay-off zullen zo’n vijf maanden te horen zijn.

Reageer op dit artikel