nieuws

Multifranchisers openen 12 juni Jumbo Neede

Formules 5591

Multifranchisers openen 12 juni Jumbo Neede

NEEDE – Jumbo-ondernemers en broers Niek en Tijn Leussink openen woensdag 12 juni een nieuwe Jumbo in Neede.

Het gaat om de Emté aan de Zwaluwstraat 11 in Neede die wordt omgebouwd naar Jumbo. De medewerkers van de Emté blijven werkzaam in de supermarkt. De winkel in Neede sluit op vrijdag 24 mei om 13.00 uur tijdelijk de deuren, om vanaf woensdag 12 juni verder te gaan als Jumbo. Klanten kunnen tijdens de ombouwperiode terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Ook zijn hier Jumbo-medewerkers aanwezig die ter plekke helpen bij het verzamelen van de online bestelling.

Verse pizza’s en eieren van Twenteland

Tijn Leussink: ‘De winkel heeft fantastische versafdelingen met een enorme keuze uit dagverse producten zoals groente, fruit, kaas, vleeswaren en vlees waarbij de beste ambachtelijke producten van de slagerij zullen terugkomen. Ook maken we dagelijks verse pizza’s om thuis af te bakken. Het lokale assortiment, Ons Noaberschap, wordt vertegenwoordigd met onder andere brood van streekbakker Nollen en eieren van Twenteland. We hebben een bierhoek ontwikkeld die uniek is voor de Achterhoek. Daarnaast zal de slijterij weer terugkeren en zullen we onze verse bloemenhoek uitbreiden. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij dan snel en in een handomdraai afrekenen bij een caissière.’

Hallo Jumbo boodschappenpakket

Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij een speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode is het ophaalweekend, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Reageer op dit artikel