nieuws

Maan zingt AH-lied in aanloop naar WK

Formules 14724

Maan zingt AH-lied in aanloop naar WK
Foto: Shutterstock

ZAANDAM – Zangeres Maan en componist John Ewbank hebben in opdracht van Albert Heijn een lied gemaakt dat in het teken staat van het Nederlands vrouwenelftal.

Het voetbalteam begint binnenkort aan het WK voetbal voor vrouwen. Het lied, met de titel ‘Ik kom eraan’, maakt deel uit van een campagne van Albert Heijn rond het voetbaltoernooi. Zo is er een poster met daarop de Oranje Leeuwinnen, kunnen klanten kans maken op Oranje-prijzen, zijn er voetbal gerelateerde aanbiedingen, volgen er social-media-uitingen en een radio- en tv-commercial waarin het nummer met Maan is te horen.

Campagne en plaatjes

Ook in de Albert Heijn-winkels horen klanten het lied. De campagne loopt van 27 mei tot en met 9 juni. Eerder dit jaar had Albert Heijn een Eredivisie voetbalplaatjes-spaaractie. Voor het eerst waren er plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal, waaronder Lieke Martens, Vivianne Miedema, Kika van Es, Renate Jansen en Shanice van de Sanden te sparen.

Voice of Holland

Zangeres Maan is bekend geworden door het winnen van het programma The voice of Holland in 2016.  John Ewbank componeerde de muziek en schreef de songtekst voor het lied.

Reageer op dit artikel