nieuws

Jumbo opent Moederdagwinkel in Utrecht

Formules 9393

Jumbo opent Moederdagwinkel in Utrecht

UTRECHT – Jumbo heeft in Utrecht een winkel geopend die in het teken staat van Moederdag.

Het gaat om een pop-upstore in winkelcomplex Hoog Catharijne. De winkel werd vrijdagochtend geopend. ‘Moederdag is de dag van het jaar waarop we laten zien hoe dol we zijn op onze moeders. Met onze pop-upwinkel en het speciale Moederdag-assortiment in onze supermarkten, helpen we onze klanten hier graag bij’, zegt Jumbo’s cco Colette Cloosterman-van Eerd over het concept.

Plukboeketten en bonbons

Het assortiment bestaat uit producten als gemengde plukboeketten en dozen bonbons van La Place. Cloosterman-van Eerd: ‘In onze pop-upstore vind je populaire moederdagcadeaus van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Als moeder zou ik zeker blij zijn met zo’n cadeau, maar ik weet ook dat het grootste cadeau is dat er aan je gedacht wordt.’

Verzorgingsproducten en aardbeien

Het assortiment is samengesteld op basis van de producten die de afgelopen jaren rond Moederdag het meest populair waren in Jumbo-winkels. De supermarktketen meldt dat samengestelde boeketten, kamerplanten, chocolade, verzorgingsproducten en aardbeien in de aanloop naar Moederdag veel worden verkocht in de Jumbo-winkels. De Moederdagwinkel van Jumbo is op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Reageer op dit artikel