nieuws

Dirk breidt volumekorting uit

Formules 6510

Dirk breidt volumekorting uit

ALBLASSERDAM – Dirk breidt het aantal artikelen met volumekorting uit naar meer dan 1000 geselecteerde producten. Klanten krijgen bij aankoop van twee of meer producten procenten korting op het aankoopbedrag.

– Bericht is aangevuld op 22 mei 2019, 16.08 uur –

Dat het aantal producten waarop volumekorting wordt gegeven is verdubbeld, blijkt bij opening van de winkel in Alblasserdam dinsdagochtend. De actie wordt groots gepromoot op nieuwe signing aan de ene kant van de kw-gangpaden. De andere kant van de paden bevat borden waarop huismerk 1 De Beste centraal staat.

Pilotwinkel

Het filiaal in Alblasserdam is het eerste in een rij van vier winkels waarin Dirk ook de nieuwe signing test. Opvallend in de signing is dat Dirk de winkel persoonlijker maakt met zichtbare foto’s van personeelsleden. Ook werkt Dirk aan het versterken van zijn vers-imago. De van oorsprong A-merkendiscounter ziet dat daar kansen liggen om de formule te versterken. In de praktijk betekent dit duidelijke beelden van de hele versketen in de winkel.

Koelingen tussen agf

Ook is het opvallend dat de keten kiest voor koelingen tussen de reguliere agf. Producten die niet per se gekoeld hoeven te worden, als perziken, liggen daar wel onder gekoelde omstandigheden om de versheid te benadrukken. Bij brood is het accent op zelf snijden in de winkel vergroot, ook een manier om versheid te verlengen. Bovendien ligt er extra brood op kopstellingen, vooral aanbiedingen en donuts.

Geen ballonnenboog

Andere zaken die opvallen zijn op de eerste plaats het ontbreken van een ballonnenboog bij opening. Dirk wil zijn duurzame karakter onderstrepen. Verder is het ‘handgeschreven’ Dirk-lettertype, dat ieder personeelslid vroeger moest beheersen, gedigitaliseerd en veelvuldig op de borden gebruikt. Zie hieronder een eerste beeld van de nieuwe pilotwinkel. Onderaan het bericht zijn foto’s van de nieuwe Dirk-supermarkt te vinden.

Zie hieronder de eerste foto’s:

Foto's

Reageer op dit artikel