nieuws

Beste Dirk-filiaal staat in Nieuw-Vennep

Formules 1972

Beste Dirk-filiaal staat in Nieuw-Vennep
Bron: Detailresult

BUNNIK – Het Dirk-filiaal in Nieuw-Vennep is dit jaar de beste van Nederland.

Dat maakte Dirk-directeur Marcel Huizing zaterdag bekend tijdens een eindfeest in Studio A12 in Bunnik. De winkel in Nieuw Vennep was de andere finalisten, Enschede Rijnstraat, Katwijk Visserijkade, Ter Aar Essenlaan, Krimpen a/d IJssel Raadhuisplein en Rotterdam Beijerlandse Passage, de baas. Winnend supermarktmanager John Belt: ‘Dit is echt een teamprestatie. Maandenlang hebben we er samen keihard voor gewerkt. We zijn supertrots dat we daardoor de beker in ontvangst mogen nemen. We beloven onze klanten dat we elke dag deze titel waar blijven maken.’

‘Op alle facetten optimaal scoren’

Huizing: ‘We willen niet alleen de goedkoopste supermarkt zijn, maar ook de beste. Op alle facetten willen we optimaal scoren. Door de winkelwedstrijd staat iedereen op scherp en halen zij het beste uit zichzelf. Ik ben echt trots op alle medewerkers die zich hebben ingezet om hun winkel steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen.’ De winkel- en afdelingswedstrijd van Dirk begon afgelopen najaar, zo schrijft de keten. In eerste instantie deden alle filialen mee. Na de kwart- en halve finale, waarbij een knock-outprincipe van toepassing was, behaalden de zes eerder genoemde winkels de finale.

Beste Dirk-afdelingen

‘Verliezers kennen we zeker niet’, vervolgt de Dirk-directeur. ‘Onze klanten profiteren elke dag van een winkel die door de medewerkers in topvorm wordt neergezet.’ Naast de prijs voor beste winkel, zijn ook prijzen uitgereikt aan filialen met beste afdelingen. Zo is de beste agf-afdeling te vinden bij Dirk Amsterdam Sloterkade en Dirk Zoetermeer heeft de beste brood- en bake-offafdeling. De prijs voor klantvriendelijkste kassa-afdeling ging naar Dirk Leidschenveen. Dirk Amsterdam 2e Hugo de Grootstraat mag zich de meest commerciële Dirk van Nederland noemen.

Reageer op dit artikel