nieuws

AH geeft gas met warme maaltijden bij To Go

Formules 7192

AH geeft gas met warme maaltijden bij To Go
AH To Go warme maaltijden

ZAANDAM – Het aantal AH To Go-vestigingen met warme maaltijden voor onderweg in het assortiment, zal dit jaar flink groeien.

De marktleider introduceerde november vorig jaar het concept voor de gemaksformule van Albert Heijn. Dat gebeurde in vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Momenteel zijn er vier winkels met warme maaltijden. Dat worden er binnenkort meer.

Minimaal 10 AH To Go’s

‘We willen eind dit jaar minimaal 10 AH To Go’s voorzien van de warmemaaltijdenmodule’, zegt Albert Heijn-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh tegen Distrifood. ‘Het is vanuit de testfase verder ontwikkeld naar een module die we makkelijker in AH To Go’s kunnen neerzetten. Op basis van de klantenstroom en andere variabelen wordt per nieuwe AH To Go, of bij een verbouwing, gekeken of we de module een goede plek in de winkel kunnen geven.’

Ontbijt, lunch en avond

Bij de lancering in 2018 ging het om 25 warme gerechten die in een speciaal schap op temperatuur worden gehouden. Het betreft maaltijden voor ieder moment van de dag. In de eerste vestigingen met een module kunnen klanten ’s ochtends warme ontbijtproducten, als pancakes en egg muffins, krijgen, tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s, terwijl ’s avonds onder meer fusilli bolognese, tajine kip met parelcouscous, wraps en pizzapunten te koop zijn. Albert Heijn lanceerde het concept in 2018 om beter in te spelen op de almaar groeiende out-of-home-consumptie.

Reageer op dit artikel