nieuws

Wubben (ex-Starbucks) nieuwe baas La Place

Formules 2734

Wubben (ex-Starbucks) nieuwe baas La Place
Foto: Koos Groenewold

VEGHEL – Frank Wubben is vanaf 8 april de managing director van foodserviceformule La Place.

Wubben (50) is de opvolger van Bart van den Nieuwenhof, die sinds de overname door Jumbo begin 2016 heeft meegewerkt aan de comeback van La Place. Voorheen werkte Wubben als vice-president EMEA van Starbucks Coffee. In zijn nieuwe functie wordt hij bij La Place verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, strategie, innovatie en portfoliomanagement.

Food Innovation Board

Tevens zal Wubben voorzitter worden van de zogenoemde Food Innovation Board, waarin directieleden van Jumbo en La Place een gezamenlijke ontwikkelkalender bepalen. Voor de uitvoering van deze kalender fungeert het nieuwe Jumbo Food College powered by La Place, dat op 26 maart is geopend aan de Noordkade in Veghel.

Snijvlak horeca en retail

Jumbo-ceo Frits van Eerd over de aanstelling van Wubben: ‘Met Frank krijgen we een ruim ervaren vakman in huis die zijn sporen heeft verdiend in zowel horeca als retail. Juist op dat snijvlak zien we unieke kansen voor de verdere ontwikkeling van Jumbo en La Place. Frank is een innovatieve en creatieve leider met een scherp oog voor de wensen en behoeften van onze gasten. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan dit mooie bedrijf en zie uit naar een succesvolle samenwerking.’

Reageer op dit artikel