nieuws

Vomar start bouw nieuwe winkel in IJmuiden

Formules 4113

Vomar start bouw nieuwe winkel in IJmuiden

IJMUIDEN – Vomar is begonnen met de bouw van een nieuw filiaal in IJmuiden.

De supermarkt in de havenstad krijgt een plek aan de Lange Nieuwstraat. De winkel zal naar verwachting begin 2020 voor het eerst de deuren openen. Vomar meldt dat het filiaal straks een oppervlakte heeft van 1600 vierkante meter.

Appartementen en supermarkt

De nieuwe Vomar gaat deel uitmaken van het project De Duinen van aannemer HBB Groep en Hoorne Vastgoed, de vastgoedontwikkelaar van de supermarktketen. Binnen dit project worden 57 appartementen gebouwd.

Gratis parkeerplaatsen

De supermarkt komt op de begane grond, met 36 gratis parkeerplaatsen op het dak en nog eens 36 parkeerplaatsen naast de winkel. Vrachtwagens die de Vomar bevoorraden zullen gebruik maken van een inpandige expeditie. De gevel van de winkel krijgt een ‘licht, open en transparant karakter’, zo meldt Vomar in een persbericht.

Reageer op dit artikel