nieuws

Na vier jaar weer Spar City in Delft

Formules 1965

Na vier jaar weer Spar City in Delft
Edwin van Holland, uitbater van de Spar City Store in Delft promootte destijds zijn winkel met gratis jus en koffie.

DELFT – Spar opent medio juni opnieuw een City-store in Delft. Spar probeerde het eerder in Delft, maar die vestiging sloot vier jaar geleden.

De nieuwe Spar City komt op de hoek van de Binnenwatersloot en Westvest, meldt de website In de buurt Delft. De winkel komt in een pand dat tot nu toe werd gebruikt door de Hypotheker. De locatie is niet ver van de plek aan de Buitenwatersloot waar Spar tot april 2015 een vestiging van het City-concept had. Die winkel van franchisenemer Edwin van Holland was net een jaar eerder met veel tam tam geopend. Spar promootte de winkel met een pop up store in de binnenstad om zo klanten naar de Spar City te lokken. Van Holland sloot uiteindelijk de winkel wegens een gebrek aan klanten/passanten. Die bleven weg doordat wat een drukke looproute langs de winkel moest zijn, door werkzaamheden aan de zogenoemde Spoorzone vrijwel onbruikbaar was.

Heropening Spar City

Spar sprak destijds de verwachting uit dat City-winkel medio 2017 weer open zou gaan als de werkzaamheden aan de Spoorzone zouden zijn afgerond. Waarom dat niet gebeurde, is niet bekend. Delft heeft daardoor twee jaar langer op een nieuwe Spar City moeten wachten.

Bekende assortiment

De Spar City krijgt een oppervlakte van zo’n 275 vierkante meter, heeft  bedrijfsmakelaar Local Joe aan website In de buurt laten weten. De winkel gaat het bekende Spar City-assortiment voeren van ready toe eat producten, koffie en lunch to go, tot wat ingrediënten voor een makkelijke avondmaaltijd.

Provincierapport

Reageer op dit artikel