nieuws

‘Jumbo opent Foodmarkt in Limburg’

Formules 7120

‘Jumbo opent Foodmarkt in Limburg’

ECHT – Jumbo wil een Foodmarkt openen in het Limburgse Echt. De winkel gaat deel uitmaken van het zogenoemde Food & Experience Center De Valk.

Dit geheel krijgt een plek op het terrein van de voormalige dakpannenfabriek De Valk in Echt. Eind 2021 moet het  complex de deuren openen. De Jumbo Foodmarkt staat centraal binnen Food & Experience Center De Valk. De winkel wordt aangevuld met speciaalzaken, restaurants, een kookstudio en een brouwerij. Dat meldt dagblad De Limburger.

Voormalige dakpannenfabriek

De exploitatieovereenkomst voor de ontwikkeling van het terrein werd recent getekend. De gemeente Echt-Susteren ziet volgens de krant wel brood in het plan en ziet in het ‘Food & Experience Center De Valk’ een belangrijke trekker voor het complete winkelcentrum. Het foodconcept wordt deels ingepast in de nog bestaande bebouwing van de voormalige dakpannenfabriek.

Restaurant van La Place

In de Foodmarkt zal naar verluidt ook plaats zijn voor een restaurant van La Place. Jumbo zelf wil tegen de Limburger geen inhoudelijke reactie geven op de plannen. Ook tegen Distrifood wil Jumbo niets kwijt, behalve dat ‘Jumbo de ogen altijd geopend houdt voor eventuele nieuwe locaties die het winkelbestand verder optimaliseren’.

Provincierapport

Reageer op dit artikel