nieuws

Jumbo Foodmarkt Leidschendam eind juni open

Formules 16312

Jumbo Foodmarkt Leidschendam eind juni open
© Fotopersburo Bert Jansen

LEIDSCHENDAM – Jumbo Foodmarkt Leidschendam opent op 19 juni van dit jaar. Het is een vestiging die direct de confrontatie aangaat met een AH XL.

Jumbo is druk bezig medewerkers te zoeken voor het vestigingspunt. De Foodmarkt komt in the Mall of the Netherlands. In dat winkelcentrum staat ook een grote AH XL van 4000 vierkante meter. Op dit moment exploiteert Jumbo er een grote noodwinkel in een tent van 2600 vierkante meter. Zoals gebruikelijk in een Foodmarkt komt er een aanbod van verse sushi, pizza uit de steenoven of kip van de rotisserie, die kunnen worden meegenomen. Ook is het mogelijk de producten ter plekke te nuttigen in een Foodcafé. Tussen de AH XL en de Jumbo Foodmarkt staat het versconcept Fresh!.

Jumbo organiseert een inloopdag

Speciaal voor de werving organiseert Jumbo komende dinsdag een inloopdag. ‘Voor onze nieuw te openen Foodmarkt in Leidschendam, zijn wij nog op zoek naar diverse verkoopmedewerkers voor de keukens, vers en het Food café. Heb jij een affiniteit met food en gasten, dan ben je hier absoluut op de juiste plek’, aldus Jumbo. Er zijn tijdens de inloopdag twee 2 rondes.’ Jumbo heeft daarvoor al eerder een 3D video ontwikkeld.

Parkeergarage met drie lagen

Bovenop de nieuwe Foodmarkt staat een parkeergarage van drie lagen. ‘Dit concept sluit heel goed aan bij ons streven om de bezoeker van Mall of the Netherlands ook op het gebied van de dagelijkse aankopen te inspireren en verrassen’, zei Otto Ambagtsheer van Unibail-Rodamco over de komst van de Foodmarkt bij de bekendmaking van de plannen. Unibail-Rodamco is eigenaar van het nieuwe winkelcentrum. Unibail-Rodamco investeert €470 miljoen in de realisatie van de plannen.  ‘Mall of the Netherlands’ waarbinnen de Foodmarkt opent is het grootste winkelcentrum van Nederland met circa 230 winkels.

 

Reageer op dit artikel