nieuws

Van Tol gaat 10 supers Center Parcs faciliteren

Formules 9193

Van Tol gaat 10 supers Center Parcs faciliteren

BODEGRAVEN – Van Tol Versunie is een samenwerking aangegaan met cateraar Albron. Van Tol gaat voor Albron de supermarkten faciliteren in tien vakantieparken van Center Parcs in Nederland en België.

De samenwerking gaat per april van start, laat Van Tol weten. De samenwerking volgt op de recente contractverlenging tussen Center Parcs en Albron voor de komende acht jaar. Deze samenwerking past volgens de partijen in de gemeenschappelijke koers die Center Parcs en Albron de komende jaren inzetten met de verbouwing van de parken en de vernieuwing en verbetering van het horeca- en retailaanbod. ‘Naast de continue opwaardering van het aanbod in horeca en gastvrijheid, betekent deze nieuwe samenwerking ook een stevige impuls voor de foodretail in de parken’, laat de foodretailer/groothandel weten in een persbericht.

‘Van Tol professioneel gedreven familiebedrijf’

Robert Visser, verantwoordelijk voor het partnership van Center Parcs en Albron: ‘Wij zijn bijzonder blij met deze samenwerking. Van Tol Versunie is een professioneel gedreven familiebedrijf, waarmee we veel gemeenschappelijke waarden delen. Van Tol Versunie heeft aantoonbare ervaring in retail, food en leisure, en veel aandacht voor de productbeleving in de supermarkten. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met van Tol een zeer aantrekkelijk retailaanbod kunnen bieden, dat direct meerwaarde gaat opleveren voor Center Parcs en haar gasten.’

Groei in leisure-segment

Erik van den Hurk van Van Tol: ‘Deze samenwerking met Albron betekent voor ons binnen foodretail een verdere groei in het segment leisure. In de voorbereidingsfase hebben wij al kunnen ervaren, dat Albron en Van Tol Versunie heel goed bij elkaar passen. Vanuit onze drie distributiecentra in Heerhugowaard, Oosterwolde en Bodegraven zullen wij samen met Albron de supermarkten op de Center Parcs optimaal gaan bedienen.’

Reageer op dit artikel