nieuws

Commercieel directeur Kroon weg bij Spar

Formules 8484

Commercieel directeur Kroon weg bij Spar

WAALWIJK – Susanne Kroon vertrekt als commercieel directeur bij Spar. Kroon was sinds 2012 eindverantwoordelijk voor het commerciële team.

‘Nu is voor mij het moment aangebroken om afscheid te nemen van Spar en een volgende uitdaging aan te gaan. Tot 30 juni blijf ik mij samen met alle collega’s en ondernemers inzetten voor een nog sterker Spar. Wat ik daarna ga doen, laat ik later weten’, zegt Kroon in een persbericht.

Samenwerking met leveranciers

Volgens Kroon laat ze een ‘kerngezonde formule’ achter. ‘Steviger dan ooit omarmen we onze klanten en beter dan ooit werken we samen met onze leveranciers. Daarbij laten we kwaliteit, service en klantvriendelijkheid altijd de boventoon voeren. Ik ben er trots op dat ik zeven jaar heb kunnen meewerken aan de groei van dit mooie bedrijf.’

Herpositionering van Spar

Spar-ceo John van der Ent: ‘Susanne heeft als statutair directeur met haar team een fantastische prestatie geleverd met de herpositionering van Spar. Spar is omgebouwd van een verzameling van de bekende buurtwinkels naar meer dan 350 winkels voor dagelijks gemak, op de mooiste locaties van Nederland. Het is nu aan anderen om de volgende fase vorm te geven. Wij zijn blij dat wij samen met Susanne op zoek gaan naar een opvolger, om de overdracht vorm te geven.’

Reageer op dit artikel