nieuws

Bij AH sparen voor Tilburgse kermis

Formules 1631

Bij AH sparen voor Tilburgse kermis

TILBURG – Klanten van vestigingen van Albert Heijn in Tilburg en omgeving kunnen sparen voor kortingen bij attracties op de Tilburgse Kermis.

Tilburg verandert eind juli weer gedurende tien dagen lang in de grootste kermisstad van de Benelux. De organisatie is dit jaar voor het eerste een samenwerking met Albert Heijn aangegaan. Het resultaat: 21 AH-vestigingen in de regio gaan een grote kermisspaaractie houden. Dat meldt website Tilburg.com.

Spaarzegels

De spaaractie start eind juni, begin juli, en gaat vier weken lopen tot aan de start van de kermis. Bij geselecteerde producten krijgen klanten spaarzegels. Een volle kaart levert een kermismunt op die kan worden ingewisseld voor korting bij een kermisattractie. Alle attracties doen mee aan de actie.

‘AH een household name’

De samenwerking is afgelopen vrijdag 22 maart bekrachtigd door de Tilburgse ‘Kermiswethouder’ Erik de Ridder en door supermarktmanager Mario Rijvers van de AH XL in Tilburg. Volgens Erik de Ridder zorgt de samenwerking ervoor dat meer Tilburgers van de kermis kunnen genieten. De samenwerking met Albert Heijn was volgens hem een logische keuze. ‘Net als de Tilburgse Kermis is de Albert Heijn ook een household name.’

Goed doel

Naast korting voor de klanten, levert AH ook een bijdrage aan een goed doel. Sinds een paar jaar is een badeendenrace een onderdeel van de festiviteiten. Duizenden badeenden racen naar de finish in een haven. De opbrengst gaat naar  Ronald MacDonald. In de Tilburgse Albert Heijn winkels komen inzamelingsboxen voor Ronald Mac Donald te staan Ook is het mogelijk om XL badeenden te adopteren voor €100,-.

Reageer op dit artikel