nieuws

Albert Heijn gaat meer retouren aannemen

Formules 4123

Albert Heijn gaat meer retouren aannemen

ZAANDAM – Albert Heijn gaat nog dit jaar retourpakketjes aannemen van de verkooppartners van bol.com.

Aanleiding is dat de klanten het niet prettig vinden dat ze voor het retourneren van de pakketjes van de partners niet terecht kunnen in de winkels van Albert Heijn. Dat meldde Erik-Jan Quik van bol.com recent tijdens het event Emerce Retail.

Afhaalpunt en retourpunt

Wanneer de service precies beschikbaar wordt voor klanten is op dit moment nog niet bekend. Naast afhaalpunt voor producten besteld via bol.com, dienen veel AH-winkels ook als retourpunt.

Nauwere samenwerking

Oktober vorig jaar werd duidelijk dat Albert Heijn en bol.com nauwer gaan samenwerken. Zo wordt het mogelijk om met een bol.com-account ook in te loggen op de website van Albert Heijn en krijgen deelnemers aan het AH Bezorgbundel-programma voortaan ook gratis bezorging bij Bol.com.

Reageer op dit artikel