nieuws

Vomar opent tijdelijke winkel Badhoevedorp

Formules 1546

Vomar opent tijdelijke winkel Badhoevedorp

BADHOEVEDORP – Vomar heeft aan de Sloterweg in Badhoevedorp een tijdelijke winkel geopend.

In Badhoevedorp ontstaat door de omlegging van de A9 een nieuw centrumgebied. Hier wil Vomar uiteindelijk een winkel openen. Omdat de ontwikkeling van dit gebied naar verwachting nog een aantal jaren duurt, heeft de formule besloten een tijdelijke winkel aan de Sloterweg te openen. Die kan daar vijf tot maximaal tien jaar staan.

Behoefte van de klant

De winkel is circa 1575 vierkante meter groot. Voorafgaand aan de bouw van de demontabele constructie moesten er de afgelopen maanden grondwerkzaamheden worden uitgevoerd en werd de oude Vomar gesloopt. Die winkel voldeed volgens de formule niet langer aan de behoefte van de klant en past ook niet bij de nieuwe koers van Vomar. De aanleg van gratis parkeerplaatsen bij de tijdelijke winkel is naar verwachting in maart afgerond.

Marktgebied Vomar

Vomar-ceo Aart van Haren meldde onlangs in Distrifood dat de supermarktketen dit jaar verschillende winkels wil openen. ‘In 2019 gaan we ook een winkel in Ter Aar openen. En ook staan er nog een paar andere winkels op de planning, maar daar kan ik nog niets iets over zeggen. We blijven in ieder geval in ons marktgebied. Dat ligt tussen Den Helder, Noordwijk, Ter Aar, Roelofarendsveen, Utrecht, Almere en weer terug naar Den Helder.’

Provincierapport

Reageer op dit artikel