nieuws

Plus start actie rond Fabeltjeskrant

Formules 7538

Plus start actie rond Fabeltjeskrant

UTRECHT – Plus houdt sinds 24 februari een spaarcampagne die in het teken staat van de Fabeltjeskrant.

Vanaf die dag kunnen klanten sparen voor handpoppen, een poppenkast en voorleesboekjes die in het teken staan van de kinderserie. ‘Alle 263 winkels van Plus vieren op deze manier de 50e verjaardag van de Fabeltjeskrant’, zegt de supermarktketen in een persbericht. Distrifood meldde oktober vorig jaar al dat de supermarktketen een Fabeltjeskrant-actie voorbereidde.

Spaarkaart en poppenkast

Bij elke €10 aan boodschappen ontvangen consumenten een spaarzegel. Bij 18 zegels is de spaarkaart vol en kunnen zij een gratis handpop van een Fabeltjeskrant-figuur kiezen. Daarnaast is er voor €2,99 een tafelformaat poppenkast te koop. Verder is er bij wisselende actieproducten een viertal voorleesboekjes beschikbaar.

Meet & greet met Meneer de Uil

Winkels in het hele land organiseren activiteiten in Fabeltjeskrant-sfeer, zoals meet & greets met Meneer de Uil, knutselochtenden, poppenkastvoorstellingen, kleurwedstrijden en schminksessies. De meest creatieve kinderen maken kans op een iPad Mini. Daarvoor zenden zij hun gefilmde theaterstukken vanaf 1 maart in op de Plus Actiesite.

Nostalgische gevoelens

Peter van Mourik, directeur marketing en communicatie bij Plus: ‘Wij zijn erg trots dat we in de Fabeltjeskrant-feestvreugde kunnen delen. Het is ten slotte Nederlands cultureel erfgoed. Onze jonge winkelgasten kunnen zich thuis uitleven met de handpoppen en de poppenkast. Dit zal bij de ouders, opa’s en oma’s ongetwijfeld nostalgische gevoelens teweeg brengen.’ Afgelopen december kwam De Fabeltjeskrant, in een nieuw jasje, weer tot leven op tv en in de bioscopen.

 

Reageer op dit artikel