nieuws

Picnic ontkent te azen op Hoogvliet-dc Alphen

Formules 3445

Picnic ontkent te azen op Hoogvliet-dc Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Websuper Picnic ontkent interesse te hebben in het distributiecentrum van Hoogvliet dat per 2020 sluit. Eerder berichtte het AD over de belangstelling.

Het AD.nl schrijft maandagochtend over de interesse van Picnic in het distributiecentrum van Hoogvliet. Het dc komt in 2020 vrij. Het is nog onbekend of Picnic vanaf dat moment ook in Alphen gaat bezorgen, schrijft de krant.

Hoogvliet-dc te groot voor Picnic

‘Picnic onderzoekt of dit iets voor ze is’, citeert de nieuwssite een woordvoerder. Volgens de geciteerde Picnic-woordvoerder is het onwaarschijnlijk dat de onlinesuper het gehele dc overneemt. Picnic heeft 800 tot 1200 vierkante meter nodig. Het dc van Hoogvliet is 38.000 vierkante meter groot. In een reactie richting Distrifood ontkent Picnic voorman Michiel Muller echter de interesse. ‘Het bericht klopt niet.’

Groei Picnic

Picnic heeft onlangs een vijfde dc geopend in Rotterdam. Ook op het gebied van bezorggebieden groeit de online speler hard. Vorige week kwamen onder meer nieuwe delen van Amsterdam en Alkmaar erbij.

Hoogvliet-dc Bleiswijk

Hoogvliet zal vanaf 2020 de service en distributie vanuit Bleiswijk verzorgen, waardoor het dc in Alphen aan den Rijn sluit.

Reageer op dit artikel