nieuws

Helmond heeft beste Jan Linders-supermarkt

Formules 683

NIEUW-BERGEN – De vestiging van Jan Linders in Helmond heeft de interne winkelwedstrijd gewonnen en mag zich een jaar lang ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ noemen.

Helmond heeft beste Jan Linders-supermarkt
Foto: Jan Linders

Het betreft de 1265 vierkante meter grote vestiging van Jan Linders aan de Dijksestraat in Helmond (profiel bij Distrifood Dynamics). De winkel in Helmond neemt het stokje over van de vestiging in Sittard die de afgelopen twee jaar werd uitgeroepen tot de beste supermarkt onder de Jan Linders-vestigingen. De prijs werd op feestelijke wijze uitgereikt door de directie en regiomanagers van het supermarktbedrijf.

Uitblinken in klantvriendelijkheid

De kersverse winnnaar blonk volgens Jan Linders vooral uit op het gebied van klantvriendelijkheid, beschikbaarheid van assortiment en het beperken van derving. De verkiezing van de Beste Jan Linders vindt plaats op basis van interne- en externe audits in verschillende rondes. Daarnaast telt de performance van het hele jaar mee.

Supermarktmanager trots op winst

Supermarktmanager Jan Brienen van het filiaal in Helmond is vanzelfsprekend erg blij met de winst. ‘Ik ben ontzettend trots dat ik dit samen met mijn team heb bereikt. Beoordeeld worden door een interne- en externe jury blijft altijd spannend, je weet nooit wat ze van je verwachten en welke aspecten van je supermarkt belangrijk zijn. Het winnen van deze prijs geeft aan dat we het hele jaar een goede een goede prestatie hebben neergezet.’

Reageer op dit artikel