nieuws

Plus lanceert merk voor feestdagenlijn

Formules 1171

Plus lanceert merk voor feestdagenlijn
Foto: Plus

UTRECHT – Plus brengt dit jaar voor het eerst al zijn speciale assortiment voor de feestdagen samen onder één merk. De in totaal ruim 220 producten liggen in het schap onder de naam Plus FeestMoment.

Dat meldt Plus in een persbericht. ‘Wij hadden tot voor kort uiteraard wel feestdagenproducten, maar niet onder één herkenbare lijn. Met deze nieuwe feestdagenlijn hebben alle producten één duidelijke uitstraling die ook overeenkomt met onze Kerstcampagne, waardoor het echt een geheel wordt. Klanten zien in een oogopslag welke producten speciaal geschikt zijn voor de komende feestdagen’, zo wordt brand manager private label Reinie Cazant geciteerd.

Dit jaar 65 nieuwe feestdagenproducten

In totaal telt de nieuwe lijn 220 producten, waarvan er 65 nieuw zijn dit jaar. ‘Het assortiment is breed: van rolladepakketten en vruchtenstollen met banketspijs tot luxe gourmetschotels en vega-producten. Voor ieder wat wils dus’. zo meldt Plus in het persbericht.

Plus voegt tafelgesprekkaartjes toe in dozen

Alle FeestMoment producten die in een doos zitten, bevatten tafelgesprekkaartjes. ‘Hiermee ontstaan de mooiste verhalen. Want met de feestdagen draait het niet alleen om Goed Eten, maar ook om liefde én aandacht voor elkaar’, aldus Plus. Het assortiment is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Plus-supermarkten.

Lees ook: Jumbo laat Max Verstappen zingen voor kerst

Reageer op dit artikel