nieuws

Jansen & Puts nemen Jumbo Kerkrade over

Formules 5317

Jansen & Puts nemen Jumbo Kerkrade over
René Puts en Ralf Jansen, Jumbo-ondernemers in Stramproy.

KERKRADE – Jumbo-ondernemers Ralf Jansen en René Puts uit Stramproy nemen een Jumbo in Kerkrade over.

Vanaf 28 januari zijn zij de nieuwe eigenaren van de Jumbo aan de Onze Lieve Vrouwenstraat. Hiermee gaat volgens het duo een lang gekoesterde wens in vervulling om naast diverse horeca activiteiten ook de Jumbo-formule op verschillende locaties te exploiteren. Ralf Jansen: ‘René en ik zijn in 2015 een samenwerking aan gegaan, omdat we de ambitie hadden om meerdere Jumbo winkels te openen. We zijn erg verheugd dat we samen met Jumbo overeenstemming hebben bereikt om deze vestiging over te kunnen nemen.’

Wensenlijstje

De Jumbo aan de Onze Lieve Vrouwenstraat stond al langer op het wensenlijstje van de twee ondernemers. René Puts: ‘Als je een ambitie hebt om uit te breiden, maak je in gedachten vaak een lijstje met voorkeurswinkels, los van of dat realistisch is. Hoe fantastisch is het dan als je de kans krijgt om één van je top drie winkels over te nemen? Deze winkel is ruim van opzet, heeft een eigen ruime gratis parkeergelegenheid en onze nieuwe collega’s die er werken zijn enorm gedreven en vriendelijk.’

Subway en La Cubanita

Het duo stuurt naast een Jumbo in Stramproy ook diverse vestigingen van fastfoodketen Subway aan. Inmiddels hebben ze zeven restaurants. Naast enkele overnames hebben ze ook nieuwe vestigingen geopend en onlangs heropenden ze nog een Subway in Maastricht volgens het nieuwste concept: Fresh Forward. Momenteel lopen er voorbereidingen om in januari ook hun eerste Proeflokaal Bregje te openen in Weert. Later in het jaar volgt de opening van hun eerste La Cubanita, ook in Weert.

Reageer op dit artikel