nieuws

Cfo Monique Joosen vertrekt bij Plus

Formules 4853

Cfo Monique Joosen vertrekt bij Plus

UTRECHT – Financieel directeur Monique Joosen van Plus vertrekt bij de supermarktketen.

‘Na drie interessante en uitdagende jaren is voor mij de tijd rijp om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Ik verlaat Plus met een goed gevoel. We hebben grote stappen gezet in de verbetering van de interne organisatie, die zullen bijdragen aan het succes van Plus’, zegt Joosen in een reactie op haar afscheid.

Iacono en C1000

Joosen was begin 2016 de opvolger van Marcello Iacono. Ze was voor haar tijd bij Plus onder meer  actief bij C1000 (1992-2008). Kees Wantenaar, voorzitter van de raad van commissarissen: ‘We bedanken Monique voor haar inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf en wensen haar veel succes in haar verdere carrière.’

Zoektocht naar opvolger

De raad van commissarissen is gestart met het zoeken naar een geschikte invulling van de ontstane vacature. Monique Joosen zal met het oog op het overdragen van haar werkzaamheden de komende tijd beschikbaar blijven.

Reageer op dit artikel