nieuws

AH To Go in zee met Thuisbezorgd.nl

Formules 1512

AH To Go in zee met Thuisbezorgd.nl

AMSTERDAM – Thuisbezorgd.nl is in Amsterdam begonnen met de bezorging van AH To Go-assortiment.

Het gaat om een selectie van de populairste producten uit het AH To Go-assortiment, waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. De producten worden met een e-bike opgehaald bij de AH To Go in de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein en gratis bij de klant bezorgd. De samenwerking wordt over twee maanden geëvalueerd.

Lunch of maaltijd

Jan-Willem Dockheer, general manager AH To Go, over de samenwerking: ‘Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten.’ Begin volgend jaar volgen vanuit Albert Heijn meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.

Scala aan maaltijdopties

‘Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn. Als grootste bezorgservice in Nederland en Europa hebben wij veel ervaring met het bezorgen van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen’, zegt Silvie Cremers, director of sales van Thuisbezorgd.nl over de samenwerking.

Reageer op dit artikel