nieuws

Rotterdamse AH op bres voor arme kinderen

Formules 587

Rotterdamse AH op bres voor arme kinderen

ROTTERDAM – De Albert Heijn aan de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid komt in actie voor kinderen die opgroeien in armoede.

Dat meldt RTV Rijnmond. De supermarkt roept klanten op om tweedehands speelgoed in te leveren bij het filiaal.

Feestdagen

Het initiatief wordt gestart in aanloop naar de feestdagen. Een lastige tijd voor kinderen van gezinnen die opgroeien met een kleine beurs. ‘Wij nemen het speelgoed nog even onder handen’, vertelt supermarktmanager Ferdi Keijzer tegen RTV Rijnmond. ‘We maken het schoon en stallen het dan uit in ons magazijn.’

Scholen

Een aantal scholen in de omgeving is door de supermarkt benaderd. Keijzer tegen de regionale omroep:  ‘Kinderen die door de scholen worden aangedragen, mogen dan bij ons cadeaus uitzoeken.’ Tot 9 december kan speelgoed ingeleverd worden bij de supermarkt.

Lees ook: Almere overweegt sociale supermarkt

Reageer op dit artikel